258挂靠网

QQ登录

只需一步,快速开始

有本 二级结构转注册,社保唯一 带中级 不限区域

有需要联系我:17807711351,微信同号
QQ:725301304

上一篇:结构高工,不转社保,三证一表齐全
下一篇:甲级院急寻二级机电 二级市政 随时办理
意向多少钱

是你本人的证书么,添加我的微信,我们可以细聊
17807711351 发表于 2019-10-21 09:04
是你本人的证书么,添加我的微信,我们可以细聊

不是你有这本证吗?
wumin0203 发表于 2019-10-21 09:08
不是你有这本证吗?

我是猎头公司,

标题有点误解

有本 二级结构转注册,社保唯一

Yes, I understand you. In it something is also to me it seems it is excellent thought. I agree with you.
Lindsyaduro 发表于 2019-11-5 20:22
Yes, I understand you. In it something is also to me it seems it is excellent thought. I agree with  ...

现在就有单位要的,联系我:17807711351,微信同号
QQ:725301304

I apologise, but, in my opinion, you are not right. I am assured. Write to me in PM, we will talk.

seems to me, is a brilliant phrase